• geometar smederevoIskustvo sticano višeod 30 godina u 5 preduzeća i ustanova u zemlji i inostranstvu, i to iskljućivo u geodetskoj struci,daje mi za pravo da se smatram potpuno stručnim i kopetetnim da budućim klijentima odgovorim na sve zahteve.
  • Snimanje svih vrsta podzemnih i nadzemnih instalacija po najpovoljnijim cenama,iskustvo preko 30 godina u oblasti geodezije.
  • Snimanje objekata za legalizaciju i upis u katastarsko zemljisne knjige.
  • Geo Level SmederevoLegalizacija najbrže, po najpovoljnijoj ceni 063/233-535
  • Snimanje svih vrsta podzemnih i nadzemnih instalacija po najpovoljnijim cenama,iskustvo preko 30 godina u oblasti geodezije.
  • Snimanje objekata za legalizaciju i upis u katastarsko zemljisne knjige.
  • Geo Level SmederevoLegalizacija najbrže, po najpovoljnijoj ceni 063/233-535

Geometar Smederevo

Geodetska radnja Smederevo iskustvo sticano više od 30 godina u zemlji i inostranstvu  i to isključivo u geodetskoj struci .

Geo-Level

Zašto baš GEO-LEVEL, kombinacija Latinske i Engleske reči. Pošto ste već prisutni na sajtu onda verovatno znate zašto GEO. Dakle: Geografija, Geologija, Geometrija, Geodezija, Geometar, sve to od reči  GEOS, sto znači  ZEMLJA, pa odatle i GEO. Druga, Engleska reč LEVEL, Levels što će reći:  ravan, ravnica, ravnanje. Kombinacija izraza iz prve i druge reči skoro u potpunosti odražavaju zanimanje i delatnost jednog geodetskog stručnjaka.

 

Poštovani

Kroz više od 30 godina radnog staža i rada u 5 preduzeća i ustanova u zemlji i inostranstvu, i to iskljućivo u geodetskoj struci, stekao sam ogromno znanje i iskustvo i prošao kroz razna iskušenja.
Nepristojno bi bilo nabrajati gde sam i kada radio, jer neka od tih preduzeća  više ne postoje, ali ne mogu a da ne kažem da sam dva puta tokom karijere radio u katastru, tokom tih godina sam radio i kao geometar veštak u sudskim sporovima, pa bih na onu pređašnju konstataciju da LEVEL znači ravnanje , dodao i poravnanje ili bolje rečeno pomirenje, a ima li većeg zadovoljstva od pomisli da ste nekad doprineli pomirenju dve sukobljene strane, a ja jesam.  I imao sam, i imam veliko zadovoljsto.
U Srpskom narodu zemlja je velika svetinja i zbog toga oko nje i nastaju česti sukobi i na globalnom i na pojedinačnom planu.  U ovom drugom, geometri su ti koji treba da rešavaju sukobe i mire ljude.
U većem broju zemalja EU školovanje u geodetskoj struci je podeljeno po smerovima poput građevinarstva kod nas, pa se sa razlogom smatra da su geometri iz Srbije naj kompleksniji.            
Sa zadovoljstvom mogu da kažem da sam stečeno znanje tokom školovanja u praksi mogao da dokažem a i da ga dopunim jer kao što sam napomenuo, radom u pet potpuno različitih okruženja, imao sam prilike da radim u skoro svim oblastima geodetske struke.

 

Iz svega navedenog, a  i onog  što mi skromnost nalaže da ne nabrajam, smatram se potpuno stručnim i kompetentnim da budućim klijentima odgovorim na sve zahteve, posebno zato što oko sebe imam i tim drugih stručnjaka iz oblasti geodezije, građevinarstva, prava, elektrotehnike i informatike i naravno svoju porodicu.


All rights reserved © 2011 Geo-Level Smederevo

Izrada sajta studio Željko - Design by studio Željko